Metoda de plata

Metode de plata

Pentru a plasa o comanda este necesar sa alegi o metoda de plata: plata in numerar la livrare sau – plata online cu cardul prin MobilPay (Visa/Mastercard)/ paypal.

Daca selectezi metoda de plata online, vei fi redirectionat catre pagina MobilPay pentru efectarea platii. Comanda va fi trimisa dupa ce am primit valoarea integrala a acesteia.

Nota: Niciodata nu iti vom trimite un email prin care sa iti solicitam sa faci plata intr-un anumit cont bancar. Ignora orice astfel de emailuri si nu initia plata. In aceste situatii te rugam sa redirectionezi emailul nemodificat catre adresa: _________.

Modalitatea de livrare

Livrarea se poate face exclusiv pe teritoriul Romaniei prin:

  1. firma de curierat rapid
  2. ridicarea personala de la atelierul nostru (in limitele si conditiile descrise mai jos)

Costurile de livrare a comenzilor sunt:

  • Comenzile cu o valoare mai mica de 300 lei (strict valoarea produselor, fara transport) – cost transport 20 lei.
  • Comenzile cu o valoare mai mare de 300 lei (strict valoarea produselor, fara transport)– transport gratuit
  • Pentru comenzile cu ridicare din atelier nu se percepe un tarif suplimentar

Livrarea se va face la adresa de expediere indicata de client inregistrat cu un cont pe site sau, in lipsa contului, completata in formularul de plasare a comenzii.

Daca optezi pentru ridicarea produselor din atelier, poti ridica comanda in timpul programului de lucru, de luni pana vineri, in intervalul orar 10.00-16.00, cu exceptia sarbatorilor legale si a zilelor anuntate (programare telefonica). Coletul va sta in atelier timp de 3 zile lucratoare. Dupa acest timp, in cazul in care nu a fost ridicat de client, coletul va fi transferat catre depozitul magazinului online si nu mai poate fi readus catre client, urmand a se procesa rambursarea. In cazul livrarii in atelier nu se aplica taxe de transport.

Te rugam sa ai in vedere ca atunci cand optezi pentru ridicarea produsului sau a produselor din atelier, este obligatorie programarea telefonica anterioara, tocmai pentru a asigura prezenta unui membru a echipei in incinta atelierului. 

Timpul de procesare al comenzilor este cuprins intre 1-5 zile lucratoare, iar timpul de livrare de catre firma de curierat este 24-48h. In cazul in care Timpul de livrare al comenzii este depasit fara culpa noastra (de ex. suprasolicitarea firmei de curierat in anumite perioade ale anului) nu ne facem raspunzatori de acest aspect, insa va asiguram ca depunem toate diligentele necesare ca acet lucru sa nu se intample.

Transmitem coletele de Luni pana Vineri pana la ora 15.00. La fel si zilele de Sarbatori legale sunt considerate zile nelucratoare. Calculul zilelor de livrare incepe dupa transmiterea confirmarii de expediere. In cazul in care un produs nu mai este disponibil sau din orice alt motiv nu poate fi trimis in termenul de mai sus, iti vom trimite o notificare in acest sens.

Deschide conversația
Whatsapp